Reactie Özturk: "Geen onderschatting"

Özturk: "Geen onderschatting"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verloor smadelijk in eigen huis met 1-2 van Esbjerg. Alpaslan Özturk had het niet altijd even makkelijk op het middenveld en werd al vroeg in de tweede helft gewisseld. Hij vond niet dat Standard de tegenstander onderschatte.

Sander De Graeve in Luik

"Wat ik van deze nederlaag vind? Pijnlijk, dat is het enige woord. We hebben ze niet onderschat. Wij waren goed georganiseerd en ik durf te wedden dat ze geen drie kansen hadden, maar ze scoorden wel twee goals. Onderschatting was er zeker niet", benadrukt Özturk.

Kritiek op het rotatiesysteem wou hij niet geven. "Als je verliest is er altijd kritiek. We wonnen dertien wedstrijden op rij en verliezen één match. Als je dan al gaat bekritiseren weet ik niet of je met de juiste bedoelingen je job uitoefent."

"Kijk, het was een open wedstrijd de tweede helft. Wij waren de ploeg die de drie punten het meest wou en ik denk ook dat we ze verdienden. Wij namen het initiatief, maar kregen het deksel op de neus. Er waren veel kansen, ik wil die statistieken wel eens zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties