Vanhaezebrouck: "Met één punt schieten we niets op"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vanhaezebrouck: "Met één punt schieten we niets op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk wil na de zege tegen AA Gent de lijn doortrekken tegen Lierse. Coach Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit en beseft dat het geen makkelijke klus wordt in Lier.

Sander De Graeve in Kortrijk

KV Kortrijk schiet met één punt tegen Lierse alvast niets op. "In de huidige situatie niet. We hadden punten moeten pakken op Zulte Waregem. Hadden we dat gedaan, dan stonden we nu zelfs voor hen. Ook thuis tegen Mechelen lieten we ze liggen. Dat hadden we aan onszelf te danken. We toonden wel present op Charleroi en hopen dat ook te doen op Lierse."

Vanhaezebrouck onderschat Lierse alvast niet. "Als we daar de drie punten meepakken, zullen we tevreden zijn. Als we wel present tekenen, maar door omstandigheden maar één punt halen, zullen we daarmee moeten leven. Ik zag Lierse al aan het werk, zoals ik elke ploeg al aan het werk zag. Het is een ploeg die capaciteiten heeft, maar ze moesten natuurlijk wat zoeken met de nieuwe coach."

"Er werd wat gepuzzeld, maar uiteindelijk werd toch teruggegrepen naar een aantal basisspelers van vorig seizoen. Onder anderen Bourabia kwam er opnieuw in en bewees zijn nut. Hun laatste partijen waren degelijk en het zal niet makkelijk zijn. Ook zij moeten dringend punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties