Reactie Ferrera: "Er is geen karakter op het veld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Ferrera: "Er is geen karakter op het veld"
Foto: © SC

Na de partij tegen Oostende was Manu Ferrera helemaal niet tevreden. Zo ontgoocheld zagen we hem zelden of nooit. AA Gent speelde dramatisch en Oostende verdiende zelfs de drie punten. Volgens Ferrera ontbreekt er karakter op het veld.

Sander De Graeve in Gent

"Er is geen echt karakter op het veld, dat missen we. Individueel zijn we echt goed, maar collectief zijn we helemaal niet gevaarlijk genoeg", aldus Ferrera die niet meer naar de kleedkamer ging na de match. "Ik ben veel te ontgoocheld, ik ga rechtstreeks naar mijn kleedkamer en ik zie de spelers maandag wel."

"We speelden thuis tegen de laatste en hun doelman heeft geen bal moeten pakken", sakkerde Ferrera. "We konden geen drie passen na elkaar geven en hadden te weinig diepgang. Alle aanvallers vroegen de bal in de voeten. Alles wat we slecht konden doen, deden we ook vanavond."

Na de rust zag de hulpcoach van Fernandez wel beterschap. "We waren veel meer aanwezig in de zestien en konden een doelpunt maken. Toen dacht ik: 'het is in de sacoche.' Na de 1-1 kwam Oostende echter nog dicht bij de 1-2. Zij verdienden hier te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties