Reactie "Getoond dat we evenknie van Standard kunnen zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
"Getoond dat we evenknie van Standard kunnen zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken vond op Sclessin de weg naar de netten en speelde een knappe partij. Hij is blij over de evolutie die hij doormaakt maar kon toch niet verhinderen dat Lokeren met 2-1 onderuitging tegen Standard.

Robby Morren in Luik

"Ik vond Standard in de eerste helft iets beter dan ons. Wij konden toch de gelijkmaker scoren en dan hadden we die 1-1 moeten vasthouden tot aan de rust. Jammer dat ons dat niet lukte."

"In de tweede helft hebben we getoond dat we de evenknie van Standard kunnen zijn. Wij hebben hen onder druk gezet. Eigenlijk had 2-2 een terechte uitslag geweest."

"Het loopt perfect voor mij"

Vanaken speelde zelf opnieuw een hele sterke partij. "Het tempo lag hoger dan in andere wedstrijden maar ik had er geen moeite mee. Ik ben tevreden over mijn match. Ik heb nu bijna alles gespeeld en daardoor leer je als speler veel bij. Ik doe nu veel ervaring op. Het loopt perfect voor mij."

De middenvelder scoorde tegen Anderlecht en nu ook tegen Standard. "Ik weet zelf ook niet waarom ik tegen de topploegen scoor. Misschien omdat topclubs mee voetballen waardoor wij meer ruimte krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties