Hofmans: "Van contract voor Mpenza is geen sprake"

Hofmans: "Van contract voor Mpenza is geen sprake"
Foto: © SC

Emile Mpenza is momenteel een opvallend figuur op de Bosuil. Volgens Gunther Hofmans is een contract echter niet aan de orde voor de voormalig Rode Duivel. "De aanvaller mag gewoon zijn conditie onderhouden bij Antwerp."

Door Cédric De Volder

Emile Mpenza toont de voorbije dagen in Antwerpen dat hij het doel nog steeds weet staan. De ex-aanvaller van onder meer Standard, Schalke04 en Manchester City tekende zelfs voor een doelpunt in de beloftenwedstrijd van Antwerp FC. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ondertussen gonst het van de geruchten rond een definitieve overstap van Mpenza naar The Great Old. Gunther Hofmans legt aan Voetbalkrant.com dan ook uit hoe de vork echt in de steel zit. “Er is geen sprake van een contract voor Mpenza. Het gaat hier gewoon om een vriendendienst voor een zaakwaarnemer. Antwerp staat simpelweg toe dat de aanvaller zijn conditie op de Bosuil kan onderhouden tot hij een nieuwe werkgever heeft gevonden.”

De 35-jarige spits is al enkele maanden op zoek naar een nieuwe werkgever. Eerder werd zijn naam al geciteerd bij KV Oostende, Waasland-Beveren en Hoogstraten VV. Het lijkt er echter op dat zijn zoektocht nog niet ten einde is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties