Reactie "Had het willen zien als Genk 0-2 achter was gekomen"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
"Had het willen zien als Genk 0-2 achter was gekomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Vandenbroeck kon woensdagavond met Tubeke niet voor een stunt zorgen tegen KRC Genk. Toch was de teleurstelling niet al te groot bij de verdediger. Volgens hem biedt deze prestatie perspectieven voor de toekomst.

Door Robby Morren

"We hebben het verdedigend toch goed gedaan tegen een Jelle Vossen in vorm", vond Vandenbroeck. "Deze prestatie is bemoedigend." Tubeke kwam zelfs op voorsprong maar ging uiteindelijk met 3-1 de boot in tegen Genk. "Je ziet dat bij ons op die beslissende momenten de maturiteit nog ontbreekt. Op die plaats mogen wij nooit een strafschopfout maken."

"Ik ben wel wat ontgoocheld maar het is een logisch resultaat. Wij zijn een club die onderaan in tweede speelt en Genk bovenaan in eerste klasse. Nochtans hadden wij kans op de 0-2. Als die bal binnenging, had ik het nog wel eens willen zien."

Vertrouwen

"Deze prestatie geeft vertrouwen voor de toekomst. Dit toont aan dat tot meer in staat zijn dan de plaats die we nu bekleden in de competitie. De wedstrijd van komend weekend is voor ons uiteindelijk belangrijker dan die tegen Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties