Chatelle: "Zo snel mogelijk uit het dal klimmen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Chatelle: "Zo snel mogelijk uit het dal klimmen"
Foto: © SC

Cedomir Janevski is bij Bergen de vervanger van de eerder deze week ontslagen Enzo Scifo. De Draken moeten zich na een dramatische start zo snel mogelijk herpakken. "De kwaliteit is alvast aanwezig", meent Thomas Chatelle.

Door Timothy Collard

Het was Enzo Scifo die Chatelle er vorig seizoen graag bij wilde. Dat de coach die hem toen haalde inmiddels weer weg is vind de flankspeler jammer, maar hij steunt het bestuur in hun keuzes. “De eindverantwoordelijkheid ligt bij de club en als speler moeten wij gewoon onze job doen", aldus de middenvelder aan Voetbalkrant.com.

“Dat hebben we aan het begin van het seizoen niet goed genoeg gedaan en daardoor is de coach nu ontslagen. We zitten in een heel moeilijke situatie en moeten zo snel mogelijk uit het dal klimmen. We hebben er zeker de kwaliteiten voor. Dat toonden we vorig seizoen genoeg.”

"Tegen Club Brugge zullen we er tot de laatste minuut voor knokken."

Aangezien Bergen alleen deze morgen trainde, zag Chatelle zijn nieuwe coach nog niet. “Ik heb hem nog niet gezien of gesproken, maar morgen zullen we hem wellicht een eerste keer ontmoeten. Als we samenkomen voor de wedstrijd tegen Club Brugge zal hij ons misschien al een eerste keer toespreken.”

Morgen wacht dus blauw-zwart, opnieuw een moeilijke partij voor Bergen. Chatelle is zich bewust van de zware dobber, maar hoopt stiekem op een goed resultaat. “We gaan er alvast tot de laatste minuut voor knokken. Hopelijk vinden we snel ons goede spel van vorig jaar terug”, besluit de rechtsmidden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties