Volgt Jacobs Fernández op bij Buffalo's?

Marc Van Den Noordgaete
| 27 reacties
Volgt Jacobs Fernández op bij Buffalo's?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Gentse strop zit al een tijdje rond de hals van coach Victor Fernández, die er dus best aan doen dit weekend bij OHL te winnen. Ondertussen circuleert de naam van Ariel Jacobs als opvolger van de Spanjaard als die effectief de laan wordt uitgestuurd.

Jacobs zelf werd op 21 augustus aan de deur gezet bij het Deense FC Kopenhagen en zit dus sindsdien zonder club. De ex-trainer van Anderlecht wimpelde ondertussen wel al een aanbod van Bergen af, maar is nu in beeld als nieuwe coach bij AA Gent. Dat beweert althans de Franstalige krant L'Avenir.

De Buffalo's gingen dit seizoen al met de billen bloot bij Anderlecht en Kortrijk, en verspeelden vorige zaterdag ook hun eerste punten in hun fonkelnieuwe Ghelamco Arena. Dat dit uitgerekend tegen nieuwkomer Oostende gebeurde, viel al evenmin in goede aarde bij manager Michel Louwagie.

Winnen op OHL

Die bevestigde wel het vertrouwen in Fernández, maar een nederlaag bij Oud-Heverlee Leuven - tevens de komende tegenstander in de Belgische beker - kunnen de Buffalo's missen als kiespijn. Zeker met de schok tegen Racing Genk de daaropvolgende speeldag voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties