Reactie Buysse: "Hadden beter niet gespeeld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Buysse: "Hadden beter niet gespeeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Buysse was na de zware 0-5 nederlaag tegen Standard erg teleurgesteld. Bij de rust stond de Vereniging reeds drie goals in het krijt en was de partij gespeeld.

Sander De Graeve in Brugge

"Een forfaiscore, dan hadden we misschien beter niet gespeeld", zuchtte de linksachter na afloop. "Het klasseverschil was te groot vandaag. Het is nog te vroeg om te zeggen dat ze kampioen gaan worden, maar ze horen zeker bij de kanshebbers."

Na de rust kwam Cercle wel iets beter voor de dag. "De wedstrijd was gespeeld en dat wist Standard ook. Ze lieten ons wat komen. Wij wilden van die tweede helft nog iets positief maken met het oog op de volgende wedstrijd. We kregen dan wat kansen, maar ook niet meer dan dat."

"We geven verschrikkelijk makkelijk goals weg, dat kan niet in eerste klasse"

Nu moet Cercle vooral de wonden likken. "Het zal belangrijk zijn om de kopjes opnieuw fris te krijgen na deze pandoering. We wisten dat het een moeilijk jaar ging worden, maar ik denk wel dat er genoeg kwaliteit in de groep aanwezig is om er nog iets goeds aan te breien."

"We misten ook wat geluk. Die eerste bal ging er meteen in." Cercle gaf vooral cadeau's weg in de eerste helft. "We moeten ons daar vragen bij stellen. We geven ze verschrikkelijk makkelijk weg. Zeker die eerste drie goals zijn persoonlijke fouten. Dat moet er echt uit. Dat zijn dingen die niet kunnen in eerste klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties