Reactie Van Geneugden: "Iedereen kan zichzelf in de spiegel kijken"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Van Geneugden: "Iedereen kan zichzelf in de spiegel kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL-trainer Ronny Van Geneugden zag tegen AA Gent zijn team te vaak de lange bal gebruiken in de eerste helft. Hij stelde ook vast dat het nodige geluk achterwege blijft, maar is ervan overtuigd dat het tij zal keren en Oud-Heverlee Leuven de nodige punten zal pakken.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven 

"We zijn gemotiveerd aan de voorbije week begonnen en braken vorige woensdag in Visé met de kwalijke bekertraditie die zegt dat we er in de eerste ronde telkens uitliggen. Ook tegen Gent waren onze eerste minuten goed, maar nadat El Ghanassy tegen de lat besloot namen de bezoekers het initiatief. Dan komen we ook nog op een ongelukkige manier 0-1 achter, typisch voor dit seizoen waarin net dat tikkeltje tegen zit", sakkerde Van Geneugden tijdens de persconferentie na de wedstrijd.

Lange bal

"Voor de pauze hebben we slechts één fout gemaakt", ging de coach verder. "We hebben teveel de lange bal gebruikt. Je kunt die powerplay wel gebruiken met de spitsen die startten, maar dan wel aan het einde van de match om een scheve situatie recht te zetten. In de tweede helft hielden we de bal meer in de ploeg en met de inbreng van Azevedo werd het veld ook goed breed gehouden."

Geluk

"Hoe dan ook heb ik mijn spelers niets te verwijten, iedereen kan zichzelf in de spiegel kijken. Hopelijk staat het geluk nu ook eens aan onze kant en pakken we nog eens de drie punten. We zijn nog niet aan de eindmeet, wat we de laatste weken van OHL hebben gezien moet ons hoopvol stemmen voor de toekomst", besloot Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties