Reactie Messoudi: "Niet teveel naar de stand kijken"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Messoudi: "Niet teveel naar de stand kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL-draaischijf Mohamed Messoudi zette met een fraai dieptepassje Bjorn Ruytinx op weg naar het 1-1 gelijkspel tegen zijn ex-ploeg AA Gent. "Een terechte uitslag", vond de middenvelder, die blijft beklemtonen dat de Leuvenaars meer kwaliteiten hebben dan de huidige stand doet vermoeden.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"Mijn assist zette deze keer Evariste Ngolok niet op weg naar ons doelpunt, maar wel Bjorn Ruytinx", stelde Messoudi vast. Het creatieve brein van OHL liep in de eerste helft wel verloren door het powerplay dat zijn ploeg speelde. "We hadden te weinig rust aan de bal, die telkens naar voor werd gejaagd. Op die manier kon Gent in de wedstrijd komen en kwam het ook verdiend op voorsprong."

El Ghanassy

"Ook lieten we teveel ruimte aan El Ghanassy om zijn ding te doen. Ivan Bandalovski liet hem te vrij, we hebben hem daar ook op gewezen en na de rust heeft hij dat ook opgepikt. Zijn opstelling was beter, waardoor Yassine veel minder in het stuk voorkwam. Samen met hem zakten ook zijn maats weg", klonk het verder.

Terechte uitslag

"Zelf kwamen we vol enthousiasme uit de kleedkamer en kwamen we dan ook verdiend langszij. In de slotfase kreeg OHL zelfs nog de kans om het laken naar zich toe te trekken, maar de 1-1 is een terechte uitslag", gaf de ex-Buffalo toe. "Drie punten zouden er twee teveel geweest zijn."

Meer kwaliteiten

"Toch blijft deze ploeg telkens voor de winst gaan. OHL heeft overigens meer kwaliteiten dan de huidige 7 punten op 21 doen vermoeden. We mogen dus ook niet te veel naar de stand kijken. Als we in onszelf blijven geloven volgen de punten vanzelf. We zullen zeker nog plaatsen winnen in het klassement", beklemtoonde Messoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties