Reactie Van Damme: "Speelden al moeilijkere matchen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Van Damme: "Speelden al moeilijkere matchen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard zette gisteravond Cercle Brugge makkelijk opzij met 0-5. De kapitein van Standard werd voortijdig naar de kant gehaald toen Standard reeds op een ruime voorsprong stond. Hij reageerde achteraf erg tevreden.

Sander De Graeve in Brugge

Het doelpunt van Ciman kwam voort uit hetzelfde ingestudeerde nummertje waardoor Van Damme op Oostende kon scoren. "We maakten dezelfde beweging, maar draaiden de rollen om. Nu zorgde ik voor het blok en kwam Laurent vrij. De dag van vandaag kijken de meeste ploegen immers naar de stilstaande fases van de tegenpartij."

De andere twee goals uit de eerste helft vlogen ook makkelijk binnen. "We hebben inderdaad al moeilijkere wedstrijden gespeeld. We hebben het toch ook aan onszelf te danken. We wilden de partij snel beslissen vandaag. Onbewust speelden we in de tweede helft iets anders, want we wilden echt voor die vierde, vijfde en misschien zesde goal gaan."

Van Damme ging zelf vroeger naar de kant. "Dat was zo afgesproken. Ik trainde gisteren niet en ging vandaag nog op bezoek bij een rugspecialist in Gent. Ik had wat last, maar ben op het hotel nog klaargestoomd. Het matchverloop liet een vervanging toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties