Smolders: "Snel zekerheid verwerven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Smolders: "Snel zekerheid verwerven"
Foto: © SC

Cercle Brugge trekt zondagavond naar Waasland-Beveren voor een heuse zespuntenwedstrijd. De groenhemden kunnen (definitief) afrekenen met een rechtstreekse concurrent. "Maar we zullen er vanaf het eerste fluitsignaal moeten staan", aldus Tim Smolders.

Door Cédric De Volder

Zondagavond wordt er wederom een heet standje verwacht op de Freethiel. Waasland-Beveren ontvangt dan met Cercle Brugge immers een rechtstreekse concurrent. De groenhemden kunnen dan wel betere papieren voorleggen, maar Tim Smolders blijft op zijn hoede. “We zullen er vanaf het eerste fluitsignaal moeten staan. Ik wil dan ook vroeg in de partij het verschil maken.”

"We zitten in goede flow"

Cercle pakte donderdag nog de volle buit tegen Club in de stadsderby. “Maar ook de voorbije weken speelden we sterke partijen, maar hadden we een tikkeltje geluk te kort.”, vertelt Smolders. “Het is tijd om nog eens de volle buit te pakken. En ik verwacht dat de trein dan ook vertrokken zal zijn.”

De Vereniging rijdt momenteel een veiliger parcours dan vorig seizoen. Sloop er enkele weken geleden schrik in de groen-zwarte troepen door het uitblijven van punten? “Cercle heeft nu eenmaal niet de financiële middelen om zich op voorhand geen zorgen te hoeven maken”, besluit de middenvelder. “We willen gewoon zo snel mogelijk zeker zijn dat we POIII niet hoeven te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties