Dufour: "Kans op eerste periodetitel heel klein"

Joris De Wolf
| 3 reacties
Dufour: "Kans op eerste periodetitel heel klein"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Leider Eupen heeft de eerste periodetitel in de Belgacom League binnen handbereik. Mits een overwinning zondag tegen hekkensluiter Hoogstraten zijn De Panda's zeker van een eindrondeticket. Voetbalkrant.com ging eens luisteren bij de concurrenten van Eupen.

Door Joris De Wolf

“We moeten realistisch blijven, het zou me enorm verbazen moest Eupen punten laten liggen tegen Hoogstraten”, zegt STVV-middenvelder Guy Dufour in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Zeg nooit nooit in het voetbal, maar de kans dat wij nog de eerste periodetitel pakken is miniem.”

Sint-Truiden heeft er een goed seizoensbegin op zitten. Met 21 op 27 doen De Kanaries het voortreffelijk. “In het begin van de competitie was het nog wat aanpassen, maar ons spel zit in een stijgende lijn. Iedereen op Sint-Truiden is ervan overtuigd dat we tot op het einde van de competitie gaan meedingen voor de titel.”

“Op persoonlijk vlak mag ik ook niet klagen, ik heb ondertussen een vast plaatsje veroverd op het Truiense middenveld.”

Brepoels
Vorig weekend zagen enkele geelhemden hun ex-trainer Guido Brepoels terug. De immer sympathieke Limburger is momenteel trainer bij Dessel. “Ik heb niet de kans gehad om met hem te praten, maar hij blijft natuurlijk een schitterende vent. Ik heb met Guido altijd een heel goede band gehad.”

The Great Old
Komend weekend staat de clash tegen Antwerp op het programma. Voor Dufour een blij weerzien met zijn ex-ploeg. “Ik heb twee seizoenen geleden nog een jaar bij The Great Old gespeeld. Ik weet dus hoe vurig de supporters kunnen zijn. Ik heb gehoord dat Sint-Truiden zo’n 8 à 9000 supporters verwacht. Het zal alleszins een beladen wedstrijd worden”, besluit de 26-jarige middenvelder.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties