Reactie Gorius: "Elk schot vliegt binnen"

Gorius: "Elk schot vliegt binnen"
Foto: © SC

Julien Gorius is de laatste weken dé man bij Racing Genk. Hij scoort, zeker voor een middenvelder, aardig wat goals en zijn doelpunten leveren ook steevast punten op. Tegen Thun zorgde hij voor de déclic met een lucky goal.

Sander De Graeve in Genk

Gorius zit in bloedvorm en straalde dat na de match ook uit. "Ik voel me al enige tijd goed. Ik zit in mijn beste vorm sinds ik bij Genk zit. Ik ben erg tevreden, zeker omdat ik uit een periode met weinig speelkansen kom. Dat was vooral mentaal erg moeilijk. Nu ben ik ook beslissend. Mijn goals leveren steeds punten op. Enkel tegen Zulte Waregem maakte het voor de uitslag niet uit of ik die laatste goal maakte of niet."

Gorius hoopt dat het blijft duren. "Als competitiebeest is het echt niet makkelijk om zo vaak op de bank te zitten. Of ik momenteel incontournable ben? Ik hoop dat ik dat kan zijn. De coach is momenteel erg tevreden van mijn werk en ik hoop dat dat zo blijft."

Hij had wel wat geluk bij zijn doelpunt. "De bal was zeker gekadreerd, maar de doelman werd vooral verrast door het afwijken. Het is goed om te blijven proberen. Ik schiet niet vaak, maar elk schot lijkt binnen te vliegen. Het is één van mijn kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties