Reactie "Dit is de mentaliteit van profvoetballers"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
"Dit is de mentaliteit van profvoetballers"
Foto: © SC

Cercle Brugge haalde in extremis de drie punten Achter de Kazerne. Lorenzo Staelens kan weer even opgelucht ademhalen.

Lorenzo Staelens verscheen uiteraard met een glimlach op de persconferentie. “Opgelucht ben ik zeker, amai! Maar ik ben ook gelukkig voor de groep dat ze zo gereageerd hebben na het debacle van vorige week. De mentaliteit die ze toonden was top, zo zou het iedere week moeten zijn, en niet enkel nadat je eerst een pandoering hebt gekregen. Je moet er elke match voor gaan en de ene keer zal beter zijn dan de andere maar als profvoetballer moet die inzet er wel altijd onvoorwaardelijk zijn.”

Staelens liet Van Eenoo en Etock op de bank ten voordele van Uchebo en Van Roose, maakte dat het verschil vandaag? “Dat weet je niet op voorhand maar ze waren in elk geval niet klaar om aan de wedstrijd te beginnen, dat hebben we vorige week ook gezien. Dan moet je ze gewoon klaarstomen om in te vallen en dan kunnen zij wel het verschil maken.”

De penalty waarmee Cercle won, deed heel wat stof opwaaien, de Brugse oefenmeester bleef op de vlakte: “Ik moet de beelden nog bekijken.” Cercle wipt dankzij deze overwinning over KV Mechelen naar de elfde plaats in de stand. In Brugge kan de rust dus weer even terugkeren, in Mechelen daarentegen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties