Hoelang duurt de reeks van Standard nog?

Redactie
| 4 reacties
Hoelang duurt de reeks van Standard nog?
Foto: © SC

Het gaat Standard meer dan voor de wind. In Europa pakte het dan wel maar 1 op 6, in de pintjesliga heerst het als nooit voorheen. Maar hoelang nog?

Standard staat met 27 op 27 meer dan souverein op kop in de vaderlandse competitie. De cijfers zijn zelfs nog indrukwekkender als je ook het doelsaldo bekijkt: 23 gemaakte doelpunten, amper 3 tegen.

Kawashima kon bovendien al zeven keer de nul houden in amper negen wedstrijden, waardoor hij nu al op weg lijkt naar het meeste aantal clean sheets dit seizoen. 

Makkelijk programma

Een kritiek die vaak werd gezegd is dat Standard nog niet de echte toppers achter de rug heeft gehad. Winnen in Genk was mooi, de punten thuishouden tegen Lokeren ook, maar Club Brugge, Anderlecht en zelfs Zulte Waregem zijn volgens insiders toch nog van een ander kaliber op dit moment.

Daarin kunnen de spelers van De Vurige Stede nu de komende weken bewijzen dat ze ook tegen die teams top kunnen zijn. Zondag wacht een duel aan de Gaverbeek, na het interlandreces wachten Charleroi en Anderlecht.

Wie kaapt als eerste puntjes weg van Standard? 

Als u de gratis bonus van 60 euro die u van UNIBET krijgt op een wijze manier inzet, dan kan je daar een smak geld mee verdienen. Tegen wie laat Standard als eerste punten liggen:

Zulte Waregem > 96 euro
Anderlecht > 200 euro
Charleroi > 300 euro
Gent > 1200 euro
Waasland-Beveren > 1800 euro
Club Brugge > 2100 euro
Bergen > 7500 euro

Zet dus zeker in via Unibet en claim je 60 euro gratis!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties