Reactie Janevski debuteert niet met puntenwinst: "Met mes op de keel"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Janevski debuteert niet met puntenwinst: "Met mes op de keel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cedomir Janevski kon in zijn eerste wedstrijd bij Bergen niet voor de ommekeer zorgen. De Draken gingen met 2-1 onderuit bij Lierse. De coach weet wat nodig is om het tij te keren: "Snel een positief resultaat halen."

Robby Morren in Lier

"Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft speelden wij veel te slordig, hadden we schrik om te verliezen en dat werkte verlammend. Lierse voetbalde geen echte open kansen bijeen maar scoorde toch."

"In de tweede helft gingen wij hoger voetballen en meer druk naar voor zetten. We waren iets dominanter en er kwamen mogelijkheden voor ons. Net op het moment dat ik dacht dat de gelijkmaker zou vallen, scoorde Lierse de 2-0 op een stilstaande fase", analyseerde Janevski correct.

"Ik vind dat we een puntje verdiend hadden, zeker op basis van de tweede helft. Het probleem is dat we de halve kansen die we kregen, niet hebben afgemaakt."

"Niet makkelijk als je elke wedstrijd met mes op de keel speelt"

Het was voor de Macedoniër, die Enzo Scifo opvolgt, zijn eerste week bij Bergen. "Ik heb nu 1 week met de spelers gewerkt en ik ben tevreden over hoe ze zich op training hebben ingezet. Jammer genoeg heb ik dat niet allemaal in de wedstrijd gezien. Als jet helemaal onderaan staat, speel je elke wedstrijd met het mes op de keel en dat is natuurlijk niet makkelijk."

"We moeten nu snel een positief resultaat halen. Ik heb nu 2 weken om de volgende wedstrijd voor te bereiden. Er komen ook enkele jongens terug uit blessure waardoor we wat meer kwaliteit in de kern zullen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties