Reactie Meunier: "Op fysiek vlak moeilijke momenten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Meunier: "Op fysiek vlak moeilijke momenten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kroop gisteren door het oog van de naald tegen Oud-Heverlee Leuven. Achterin kon blauw-zwart immers terugvallen op een sterke Thomas Meunier. "Al moet ik toegeven dat ik het op fysiek vlak nog moeilijk heb."

Cédric De Volder in Brugge

Club had het gisteren niet onder de markt met de troepen van Ronny Van Geneugden. Ook Thomas Meunier beseft dat het spelniveau dringend de hoogte in moet, maar trekt zich op aan de eigen prestatie. “Ik heb zelfs bijna een doelpuntje gescoord. Ik moet toegeven dat ik het op fysiek vlak nog moeilijk heb, maar ik kon toch ook op offensief vlak mijn steentje bijdragen.”

“We hadden het echt moeilijk na die rode kaart voor Maxime Lestienne. “Vooral die tweede gele kaart was niet slim. Of ik ook positieve punten heb gezien in ons spel? Het defensieve blok stond op poten. Bovendien kunnen we nu voortbouwen op het resultaat.”

De Belgische competitie neemt nu een weekje pauze. Wat zijn de plannen van de flankverdediger? “Ik ga de wedstrijden van de Rode Duivels volgen op een groot scherm met enkele vrienden. Of ik met mijn gedachten al in 2014 zit? Ik ben klaar als Marc Wilmots me nodig heeft, maar mijn wereld zal niet stoppen met draaien zonder selectie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties