Reactie Privat: "Gebruik rechter enkel in hoogste nood"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Privat: "Gebruik rechter enkel in hoogste nood"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent verloor gisteren in eigen huis van Racing Genk. Sloan Privat scoorde zijn eerste competitiedoelpunt voor de Buffalo's, maar miste ook een huizenhoge kans. Hij gaf achteraf aan dat er werk is aan zijn rechter.

Sander De Graeve in Gent

"Ik scoor mijn eerste competitiedoelpunt, maar het was mooier geweest hadden we gewonnen. Ik heb het gevoel dat we hier beter konden doen. Het is erg jammer dat we nog verliezen."

Privat vond Boucaut niet sterk fluiten. "De ref heeft ons ook niet geholpen. Bij de tweede goal is er volgens geen fout. Bij die vrije trap waren we niet goed geconcentreerd en dat betaalden we cash." Ook Kage vond de prestatie van de ref niet denderend. "Hij had zijn beste dag niet, maar het is ook maar een mens hé, geen robot", aldus Kage.

Privat kon het goed vinden met Kage. Hij kreeg meerdere doelrijpe kansen van de middenvelder. "We verstaan elkaar goed, het klikt. Hij hielp me, net als mijn andere ploegmaats, om me aan te passen. Hij gaf me een mooie assist."

Privat kreeg even daarvoor ook al een kans na een mooie pass van Kage, maar toen miste hij met zijn rechter. "Laten we zeggen dat mijn rechter niet mijn sterkste voet is. Of ik hem enkel gebruik om te lopen? Neen, ik gebruik hem af en toe, maar enkele in hoogste nood."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties