"Carcela heeft tijd nodig"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
"Carcela heeft tijd nodig"
Foto: © SC

Standard heerst momenteel in onze pintjesliga. De Luikenaars raasden de eerste negen wedstrijden als een hogesnelheidstrein door de competitie, maar stonden aan de Gaverbeek voor een rood licht. "Die nederlaag verontrust me helemaal niet."

Standard was de voorbije weken hét onderwerp van dienst aan menig cafétoog. De troepen van Guy Luzon verrasten vriend en vijand door een zo goed als ongeslagen parcours af te leggen in de eerste tien wedstrijden. Enkel Zulte Waregem kon de rood-witte snelheidsduivels een halt toeroepen.

“Details hebben het verschil gemaakt in het Regenboogstadion”, vertelt Jean-François de Sart in Het Laatste Nieuws. “De score had net zo goed omgekeerd kunnen zijn. Die nederlaag verontrust me dus helemaal niet.”

De Rouches hebben dan nog een extra wapen achter de hand. In alle stilte zoekt Mehdi Carcela opnieuw naar zijn topniveau. “Mehdi slaagde er nog niet in om een basisplaats te veroveren, maar we wisten op voorhand dat hij tijd zou nodig hebben. Je mag het huis nog zo goed kennen, een voorbereiding sla je niet ongestraft over.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties