Manchester United wil bij Dortmund gaan shoppen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Manchester United wil bij Dortmund gaan shoppen
Foto: © SC

Manchester United speurt nog steeds naar versterking voor zijn middenveld. Ondanks dat de regerende kampioen Marouane Fellaini haalde, mag David Moyes in januari mogelijk nog een échte spelmaker verwelkomen op training.

United stond aan het einde van de vorige transferperiode dicht bij een akkoord met Ander Herrera van Athletic Bilbao, maar die bleef uiteindelijk toch in het Baskenland voetballen. David Moyes denkt niet meer aan Herrera, maar zou nu zijn pijlen richten op Ilkay Gündogan.

35 miljoen euro

De spelmaker van Borussia Dortmund zou volgens de Engelse pers in polepositie liggen als het aankomt op het aantrekken van een extra middenvelder. The Mancunians zouden om en bij de 35 miljoen euro veil hebben voor de Duitse international.

Als de Duitsers effectief instemmen met een transfer dan maken ze zo maar eventjes een slordige dertig miljoen euro winst op Gündogan, die in 2011 overkwam van Nürnberg.

Aanhoudende blessure

Momenteel ligt de middenvelder wel nog even in de lappenmand met een aanhoudende rugblessure. Hij zou pas na Nieuwjaar zijn wederoptreden kunnen maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties