Waar volgen de Belgische profs de wedstrijd: Frederik Boi & Bram Verbist

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Waar volgen de Belgische profs de wedstrijd: Frederik Boi & Bram Verbist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond gaan de Rode Duivels op zoek naar de kwalificatie voor het WK 2014. Het Belgische landschap is momenteel bezaaid met grote schermen om de wedstrijd te volgen. Waar bouwen de Belgische profvoetballers vanavond een (bescheiden) feestje?

Net als heel wat Belgische profvoetballers kijken ook Bram Verbist en Frederik Boi vanavond naar Kroatië-België. Daar waar de ene Cercle Brugge-speler het rustig houdt, pakt de andere het net iets groter aan om vanavond om 20u hopelijk de kwalificatie te vieren.

Doelman Bram Verbist is optimistisch over de kansen van de nationale ploeg maar gaat vanavond geen gekke dingen doen als we ons plaatsen voor het WK. “Neen, ik blijf vanavond thuis en kijk op mijn gemak naar de wedstrijd met mijn vrouw en dochter. Ik gok op een nipte overwinning voor de Duivels: 0-1.”

"Groot scherm bij mij thuis"

Verbists ploegmakker Frederik Boi weet duidelijk van aanpakken en inviteerde zijn vrienden bij hem thuis. “Heel wat maten komen bij mij thuis op een speciaal groot scherm kijken. Ik denk dat we ons vanavond plaatsen en mijn pronostiek is 1-1.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties