Verbauwhede mag kruis maken over seizoen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Verbauwhede mag kruis maken over seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glenn Verbauwhede mag een kruis maken over zijn seizoen. De doelman van het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns kampt al enige tijd met een blessure aan de enkel en moet onder het mes. "Ik heb zeven weken geprobeerd het kwaaltje op een andere manier te verhelpen."

Glenn Verbauwhede is momenteel actief in Zuid-Afrika. De 28-jarige doelman kwam echter nog niet in actie met Mamelodi Sundowns. Een blessure aan de enkel hield hem aan de kant. Een operatie dringt zich op en zorgt ervoor dat hij een kruis mag maken over zijn seizoen.

“Ik heb de voorbije zeven weken geprobeerd om het kwaaltje via alternatieve oefeningen op te lossen”, vertelt de ex-goalie van onder meer Club Brugge en KV Kortrijk tegenover Sportifun. “En dat is ook meteen de reden waarom ik de voorbije weken niet aan spelen toe ben gekomen. Van een eventueel vertrek is geen sprake.”

Dinsdag ligt Verbauwhede al op de operatietafel. “De dokters gaan een reconstructie maken van de enkel. Vooral de zone rond mijn achillespees is een probleemgebied. Mijn seizoen is dus sowieso ten einde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties