Reactie Van den Brom: "Gillet moet zich herpakken"

Van den Brom: "Gillet moet zich herpakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kapitein of niet, Guillaume Gillet werd vrijdag door John van den Brom naar de bank verwezen. Een redelijk logische beslissing, want de rechtsachter haalde dit seizoen bijna nog geen enkele keer zijn niveau.

Van den Brom was er al een tijdje over aan het denken om Gillet even rust te geven. "Waarom? Omdat ik niet tevreden was met hoe hij de laatste tijd bezig was. En dat weet hij ook", zei Van den Brom na de match tegen Bergen. "Hij moet zich herpakken en daarom laat ik hem ook even rusten. Hij moet zich herpakken en ik hoop dat hij dat kan."

Positief was wel om te zien dat Chancel Mbemba het als rechtsachter zeker niet slecht deed. "Dat was inderdaad een leuke conclusie", aldus Van den Brom. "Chancel deed het verdedigend en aanvallend goed. Dit zijn ideale wedstrijden voor jonge gasten om te leren, want er hing toch druk aan deze wedstrijd. En dan is het mooi om te zien hoe zo'n jongen daarmee omgaat."

Met Gillet, Kljestan en Deschacht op de bank en Proto out met een blessure was Suarez met zijn 25 lentes de oudste speler op het veld bij Anderlecht. "Ik heb de oudere jongens nog niet afgeschreven hoor. Met onze relatief kleine kern zullen ze hun kansen nog krijgen, maar deze jongens doen het ook allemaal goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties