Reactie Nuytinck: "Deze verdediging kan ook tegen PSG spelen"

Nuytinck: "Deze verdediging kan ook tegen PSG spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Nuytinck heeft zijn periode op de bank goed verteerd. Tegen Bergen liet hij zien zijn oude niveau teruggevonden te hebben. Hij speelde zelfs een paar keer redder in nood. "Ik voel me weer heel goed", knipoogde hij.

Ook Nuytinck begreep de noodzaak van te winnen. "Het was van moeten. We moesten over die moeilijke periode hen. Ok, de eerste helft speelden we niet super, maar het veld lag ook niet goed en die bal... Ja, die vind ik sowieso al langer niet goed. We speelden te veel met de lange bal. Dat is niet erg als je hem vooraan kan bijhouden, maar dat deden we niet goed."

Nuytinck zelf kon weer lachen. "Ik voel me heel goed. Het balgevoel is nooit weggeweest. De trainer zette me op de bank om een paar weken te bezinnen. En zo heb ik dat ook opgenomen. Ik denk dat ik hard getraind heb om er weer te staan."

Met Mbemba op rechts stond er weer een nieuwe verdediging. "Dat hoeft geen nadeel te zijn zoals je vandaag zag. Of deze verdediging ook tegen PSG kan spelen? Waarom niet? We hebben vandaag de nul gehouden en gewonnen. We hebben iets laten zien."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties