Rednic begrijpt uitleenbeurten Raman en Coulibaly niet

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Rednic begrijpt uitleenbeurten Raman en Coulibaly niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic zal tegen Lokeren moeten aantreden zonder echte spitsen, dat kon u hier gisteren al lezen. AA Gent heeft nochtans wat aanvallers lopen bij andere teams, iets wat Rednic niet kan vatten.

Sander De Graeve in Gent

Gent heeft momenteel maar drie echte spitsen voor twee posities, ze zijn momenteel alle drie out. "Ik hoop dat ze eens alle drie fit gaan zijn", aldus Rednic. "Ik wil er nog een vierde bij, maar dan een jonge speler." Gent heeft zo een jonge speler, Raman, bij Kortrijk lopen.

"Inderdaad en ook bij Aalst zag ik een goeie van ons spelen (Armin Cerimagic, nvdr.). Bij Kortrijk loopt dan ook nog eens Coulibaly rond. Ik weet niet in welke omstandigheden die beslissingen genomen werden, maar ik wil geen kritiek geven." Het is duidelijk dat Rednic die beslissingen niet begrijpt, al wil hij dat niet gezegd hebben.

Rednic moest ook enkele jongeren bij de kern nemen, maar is erg voorzichtig. "Je mag die spelers niet te veel druk op de schouders leggen. Lokeren speelt met getalenteerde, sterke spelers. Geen ideaal team om jongeren een kans tegen te geven, maar misschien kunnen we morgen niet anders."

Het is ook een derby, maar dat maakt volgens de Roemeen niet veel uit. "Elke match is tegenwoordig een derby", lachte hij. "We spelen deze weken, behalve de partij tegen Cercle, enkel tegen teams uit de top-zes. Het is elke week een derby."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties