Reactie MacDonald: "Antwerp-supporters hebben mij niet geviseerd"

Robby Morren
Robby Morren
| 85 reacties
MacDonald: "Antwerp-supporters hebben mij niet geviseerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo won de topper tegen Antwerp. Sherjill MacDonald kroonde zich tot matchwinnaar met twee doelpunten. Na de wedstrijd was hij lovend over coach Dennis Van Wijk.

Robby Morren in Westerlo

"De coach wou iets anders proberen tegen Antwerp. Het is een fantastische tactiek gebleken", zo was de matchwinnaar vol lof over Dennis Van Wijk. "Onze middenvelders hebben veel werk opgeknapt, zij hebben ongelooflijk veel gelopen."

Van Wijk wil dat MacDonald toont dat hij over een pak kwaliteiten beschikt. "De trainer houdt mij voortdurend scherp. Hij zegt bepaalde zaken tegen mij die mij waardoor ik me wil tonen." De omhelzing tussen coach en spits was veelbetekenend.

"Bij die tweede goal was wel wat geluk nodig"

"Bij die tweede goal kreeg ik de bal maar ik kon er niet zo heel veel mee doen. Ik moest hem meenemen met de rechtervoet en dan was er wel wat geluk bij maar het was wel de bedoeling om op die manier te scoren."

"We wisten dat het een mooie match zou worden. Deze sfeer is ongekend voor  tweede klasse. Antwerp heeft een geweldige aanhang. Ik moet zeggen dat ze mij niet te veel geviseerd hebben maar ik was er klaar voor. Ik zit er niet mee als de supporters mij viseren, dan wil ik me enkel nog meer tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties