Reactie Reuzendoder Vanhaezebrouck tempert: "Teken nu al voor punt in Bergen"

Reuzendoder Vanhaezebrouck tempert: "Teken nu al voor punt in Bergen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk won voor het interlandreces van Anderlecht, nu ging ook Club Brugge voor de bijl. Coach Vanhaezebrouck predikt echter voorzichtigheid en wil de voeten op de grond houden.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

"We mogen niet euforisch worden, daar ligt net het gevaar. Ik teken nu al voor een punt in Bergen, omdat we daar nooit iets rapen", begon Vanhaezebrouck opvallend aan zijn perspraatje. "Maar de spelers mogen nu wel enkele dagen genieten", aldus nog de coach.

"We speelden een vrij complete wedstrijd vandaag, het was van het betere dat we dit seizoen al zagen van KVK. Enkel jammer dat we nog wat zaten te klooien op het einde, ze hadden zo nog terug in de wedstrijd kunnen komen tot op 3-2. Op zo'n moment moeten we gewoon de bal laten rondgaan."

Perfectionist?

"Dat klinkt misschien alsof ik een perfectionist ben. Wel, dat moet in deze job. Voor de supporters is het wel genieten, dit is een overwinning die ze zich nog lang zullen herinneren."

Santini is ondertussen SantElfi, met al 11 doelpunten in evenveel wedstrijden. Moeilijk om te houden, zo'n speler? "Er is een afspraak binnen de club rond hem. We hebben al een speler verkocht in augustus. We hebben nu wat financiële marge en moeten niemand verkopen in januari", aldus de coach van De Kerels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties