Reactie Vadis verrast: "KVK helemaal geen sterk elftal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 94 reacties
Vadis verrast: "KVK helemaal geen sterk elftal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was het avondje van Vadis Odjidja-Ofoe niet. De middenvelder maakte bij KV Kortrijk een penaltyfout en had het regelmatig aan de stok met scheidsrechter Luc Wouters. "Dit is een gemiste kans", foeterde hij na afloop.

Cédric De Volder in Kortrijk

De blauw-zwarte troepen kregen vanavond geen kans van het Kortrijkzaans leger. De Kerels duwden Club negentig minuten lang weg en voetbalden een verdiende 4-1-overwinning bij elkaar. Vadis Odjidja-Ofoe was echter niet onder de indruk van de roodhemden. “KV Kortrijk is helemaal geen sterk elftal. Ze spelen agressief, maar meer niet.”

Vadis maakte de strafschopfout die als voorbode diende op het openingsdoelpunt. “Ik had enkel oog voor de bal en niet voor de man. Als de bal in de lucht hangt, kan je toch niet naar een speler kijken? De scheidsrechter had bovendien meer vreemde beslissingen in huis.”

"Scheidsrechter had meer vreemde beslissingen in huis"

Tom De Sutter liep nog voor de pauze tegen een tweede gele kartonnetje aan. Betekende dat vonnis ook meteen de doodsteek voor Club? “Het tactische plannetje gaat op dat moment in rook op”, gaat de ex-speler van onder meer RSC Anderlecht en HSV verder. “Al moet ik toegeven dat we eigenlijk nooit goed in de wedstrijd zaten.

Door het gelijkspel van Standard kon Club bovendien de leidersplaats pakken. Speelde dat gegeven mee in de hoofden? “Het is natuurlijk een gemiste kans”, besluit Vadis. “Of de wedstrijd tegen KVK een eerste test was voor Club? We hoeven helemaal niets te bewijzen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties