Reactie Vansteenkiste na nederlaag: "We moeten nu niet gaan twijfelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Vansteenkiste na nederlaag: "We moeten nu niet gaan twijfelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp verloor de topper tegen Westerlo met 2-1. Teleurstelling troef in het Antwerpse kamp. Jannes Vansteenkiste had het gevoel dat er meer in zat en benadrukt dat er geen reden is om te gaan twijfelen.

Door Robby Morren

"Er zat meer in voor ons, we hadden de wedstrijd onder controle", sakkerde de verdediger. "Wij incasseerden twee doelpunten waarbij Westerlo de lange bal speelde. Dat mag niet gebeuren."

Voor de toeschouwers was het een boeiend kijkstuk. "Het tempo lag hoog, er stonden twee ploegen op het veld die goed voetbalden en het ging goed op en neer", aldus Vansteenkiste tegenover Voetbalkrant.com.

De sfeer was fantastisch in het Kuipje. "Als je ziet dat onze supporters hier met 3000 aanwezig waren, dat is gewoon fantastisch. Als speler doet dat veel plezier en betekent het een extra motivatie." Dat Antwerp niet kon winnen ondanks de steun van het publiek, smaakt bitter.

Teleurstelling

"De teleurstelling is er natuurlijk wel want dit was een belangrijke match. We hadden bij winst een hele goede zaak kunnen doen in het klassement. Dat is jammer genoeg niet gelukt, nu moeten we gewoon verder werken."

"Morgen moeten we er weer staan op training. Het vertrouwen moet er gewoon blijven. We weten dat we een goed voetballende ploeg hebben, het is voor niets nodig dat we nu gaan twijfelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties