Reactie "Westerlo en Antwerp zouden niet misstaan in eerste klasse"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
"Westerlo en Antwerp zouden niet misstaan in eerste klasse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo blijft dit seizoen ongeslagen onder Dennis Van Wijk. De coach leidde zijn jongens nu ook naar de overwinning tegen zijn ex-club Antwerp.

Robby Morren in Westerlo

"We hadden onze speelstijl wat aangepast. Bij balverlies is het middenveld van Antwerp sterk bevolkt en daar wilden we op inspelen. Het ging niet helemaal zoals gehoopt maar we kwamen ook niet in de problemen."

Westerlo kwam na een dik kwartier op voorsprong. "En het had nog 2-0 kunnen zijn als die kopstoot niet op de paal was gegaan. In de tweede helft kwam het betere spel van Antwerp. Wij kropen te ver achteruit maar toch waren de betere kansen voor ons."

"Het was een wedstrijd tussen twee ploegen die er vol voor gingen. Dit zijn twee teams die volgens mij niet zouden misstaan in eerste klasse", aldus Van Wijk.

"Ik heb veel respect voor Antwerp"

Of het voor Van Wijk bijzonder was om tegen zijn ex-club te winnen? "Ach, ik heb al zoveel teams gecoacht. Dit seizoen heb ik al tegen 4 ex-teams gespeeld.  Ik blijf daar heel rustig onder. Ik heb veel respect voor Antwerp, de club, de staf en de supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties