Van der Wiel: "Suarez herinner ik me echt niet meer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Van der Wiel: "Suarez herinner ik me echt niet meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gregory van der Wiel speelt sinds vorig seizoen bij PSG, woensdag tegenstander van Anderlecht in de Champions League. Van de vorige ontmoeting met paars-wit herinnert de Nederlander zich nog weinig: "Suarez herinner ik me niet meer, maar Lukaku wel."

Twee jaar geleden bekampten Ajax en Anderlecht elkaar voor het laatst op het Europese toneel. De Amsterdammers boekten twee keer een zege, maar daar weet van der Wiel nog weinig van. “Ik denk dat mijn rechtstreekse tegenstander toen een Afrikaanse jongen was (doelt op Boussoufa, nvdr.)", aldus de verdediger aan Het Nieuwsblad.

De naam van Romelu Lukaku is de rechtsachter wel bijgebleven. “Natuurlijk zie ik Lukaku nog voor me, omdat hij toen al zo sterk was. Matias Suarez, die er nu nog altijd speelt? Om eerlijk te zijn herinner ik me hem echt niet meer.”

“Hoop dat ik en Demy straks samen op het veld staan”

Van der Wiel houdt er ook een prima contact op na met Demy De Zeeuw, die tegenwoordig meer dan hem lief is op de bank zit bij Anderlecht. “Al van bij Ajax klikt het omdat we naast het voetbal nog gemeenschappelijke interesses hebben. We hebben elkaar al wat geplaagd over deze match. Ik hoop echt dat we straks allebei op het veld staan. Op termijn zal hij ook een leider worden bij Anderlecht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties