Uniek: blessuretijdverzekering voor Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Uniek: blessuretijdverzekering voor Anderlecht
Foto: © SC

Vandaag staan er weer acht leuke duels in de Champions League op het programma. Het ergste wat er kan gebeuren is dat de wedstrijd in blessuretijd nog kantelt. Daar is nu een verzekering voor, ook voor de match van Anderlecht tegen PSG.

Unibet lanceert de unieke blessuretijdverzekering voor de Champions League. Daardoor kan je opgelucht ademhalen als er in de blessuretijd nog iets zou gebeuren in de wedstrijd van de CL waar jij je geld hebt ingezet. Zo ook voor de match van Anderlecht vanavond tegen PSG.

Als je een gokje plaatst bij Unibet op de correcte score, de eerste of laatste doelpuntenmaker of halftime/fulltime en je hebt het niet bij het rechte eind, maar er is nog een doelpunt gevallen in de blessuretijd, dan krijg je gewoon je geld terug.

Er zijn wel enkele voorwaarden:
 
- Spelers moeten zich inschrijven voor de promotie om in aanmerking te komen voor terugbetalingen.
- Terugbetalingen gelden alleen voor pre-match weddenschappen op Correcte score, Halftime/Fulltime, Eerste Doelpuntenmaker en Laatste Doelpuntenmaker.

Geloof jij in de kansen van Anderlecht om door te gaan in de Champions League? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet op een top-2 notering van Anderlecht in de groep, dan kan je al 300 euro verdienen.

Als je nog gelooft dat Paars-Wit de groepswinst pakt, dan wordt dat al snel 100 euro. Heb je nog geen account bij Unibet? Maak dan snel een account aan via DEZE LINK en ontvang 60 euro aan wedtegoed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties