Van den Brom geeft derde plaats op: "We zijn kansloos"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 82 reacties
Van den Brom geeft derde plaats op: "We zijn kansloos"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom was na de partij tegen Paris Saint-Germain vooral ontgoocheld over zijn linkerflank. N'Sakala en Suarez vormden niet zo een hechte tandem als Gillet en Mbemba op rechts. "Onze linkerkant werd twee keer geslacht", aldus de Nederlander.

Van den Brom had vooraf nochtans heel wat aandacht geschonken aan de speelwijze van de Fransen. “We hebben hun manier van spelen doorgenomen en het was vooral belangrijk om het eerste kwartier door te komen zonder kleerscheuren.”

"Onze linkerkant werd twee keer geslacht en dat kost ons de wedstrijd"

Dat lukte nog voor paars-wit, maar daarna ging het plots heel snel. “Onze linkerkant werd twee keer geslacht in amper vijf minuten en toen was de wedstrijd beslist. Op rechts zat het nochtans goed dicht, maar op links liep het duidelijk minder.”

Van den Brom was wel onder de indruk van PSG en lijkt voorts ook zijn focus te verleggen van Europa naar de vaderlandse competitie. “Ze lieten de bal heel makkelijk rondgaan van de ene voet naar de andere. Je kan dan wel zeggen dat we meer voor de bal moesten vechten, maar dat moet ook mogelijk zijn. We moeten nu niet denken aan de derde plaats, daarvoor zijn we kansloos volgens mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties