Van Basten hekelt Finnbogason

Joris De Wolf
| 1 reacties
Van Basten hekelt Finnbogason
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marco Van Basten was heel kritisch voor zijn ploeg na de verloren wedstijd op het veld van NEC. D trainer van Heerenveen had het vooral gemunt op Alfred Finnbogason. De Ijslandse aanvaller kwam volgens Van Basten veel te nonchalant en arrogant over.

Van Basten was niet alleen boos na de wedstrijd, maar ook teleurgesteld. Voor NEC was het al van februari geleden dat ze nog eens een competitiewedstrijd gewonnen hadden. “Als je in zo’n laag tempo speelt, dan vraag je om een nederlaag”, zei de voormalige bondscoach van Oranje na de wedstrijd aan FOX Sports.

“Onze tegenstander kon al acht maanden niet winnen, het is dan ook heel zuur dat ze die punten pakken tegen ons. Verdedigend zit het niet goed, bijna elke wedstrijd moet onze keeper zich twee keer omdraaien.”

Van Basten was ook niet mals Alfred Finnbogason, de spits die enkele seizoenen geleden nog uitkwam in het shirt van Lokeren. “De manier waarop hij wil scoren oogt bij momenten zelfs arrogant. Ik heb hem dat ook gezegd, maar hij heeft daar zijn eigen mening over. Hij kreeg ook deze wedstrijd enkele uitstekende kansen, maar wist die net als vorige week niet om te zetten in doelpunten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties