Reactie Been: "Geweldige, verdiende overwinning"

Been: "Geweldige, verdiende overwinning"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been zegevierde met Racing Genk ook op het veld van Club Brugge. Na de match was de Nederlander dan ook in de wolken met de prestatie van zijn team.

Cédric De Volder in Brugge

"Dit was een geweldige en verdiende overwinning", aldus Mario Been na de wedstrijd. "Drie dagen na een fysieke wedstrijd tegen Wenen stonden we weer klaar voor deze partij. Club Brugge zou normaal gezien fitter moeten zijn, ze konden een week trainen, maar daar heb ik niet veel kunnen van zien."

"We hebben enkel in de eerste tien minuten voor en na de rust wat hachelijke momenten gekend, maar we hebben vooral een fantastisch positiespel aan de dag gelegd. De 0-1 aan de rust was zeker een verdiende tussenstand", wist Been. "Al moet ik toegeven dat Laszlo Köteles die poging van Vadis Odjidja-Ofoe op een schitterende manier uit zijn doel wist te ranselen."

"Frisheid en wil groot bij dit team"

KRC Genk bevestigt met deze overwinning dat het team klaar is voor een nieuwe landstitel. "Maar we strijden nog mee op alle drie de fronten. Zeker op dit moment is dat knap, omdat we vaak met dezelfde elf spelen. Het toont de frisheid en de wil van dit team. Ondertussen zijn we ook al veertien wedstrijden ongeslagen. Dan speel je automatisch om de prijzen."

Woensdag komt KV Kortrijk op bezoek in de Cristal Arena. Wat verwacht de Nederlander van De Kerels? "Kortrijk is een team dat er elk seizoen in slaagt om mee te spelen om een POI-ticket. Ik verwacht dan ook een lastige wedstrijd. Maar als we dezelfde arbeid als vandaag op de mat leggen, komt het zeker goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties