Reactie Ezekiel ontkent: "Ik ging niet vieren bij de Anderlecht-supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 36 reacties
Ezekiel ontkent: "Ik ging niet vieren bij de Anderlecht-supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Standard met een punt uit het Constant Vanden Stockstadion terugkeerde, dankt het voor een groot deel aan Ezekiel. De jonge aanvaller scoorde de gelijkmaker. Over zijn persoonlijke prestatie is hij niet helemaal tevreden. "Ik moet nog progressie maken", zegt hij aan Voetbalkrant.

Door Robby Morren

Welk gevoel overheerst na de felbevochten topper?

"Ik kan niet zeggen dat ik een heel goed gevoel overhoud aan de wedstrijd. We kwamen naar Anderlecht om te winnen en we eindigden met een punt. Als je dan ziet hoe de wedstrijd verliep, wij kregen twee rode kaarten, dan is de teleurstelling wel wat minder groot. We hebben toch iets mee naar Luik genomen."

Denk je dat het anders had gelopen zonder die rode kaarten?

"Wanneer je met negen man moet spelen, is het natuurlijk heel moeilijk en al zeker tegen een team als Anderlecht. Als die twee rode kaarten niet waren gevallen, zou het wellicht een andere wedstrijd geweest zijn."

Zelf speelde je een goede wedstrijd en je scoorde.

"Het was een hele goede voorzet van Mujangi Bia en uiteindelijk was het dan voor mij een makkelijke goal om te scoren. Ik wist dat de bal daar zou komen."

Nadien ging je naar de Anderlecht-supporters.

"Nee, dat is niet juist. Ik ging niet naar de Anderlecht-fans. Het was gewoon mijn manier om het doelpunt te vieren, ik wilde mijn goal gewoon op die manier vieren. Het was helemaal niet mijn bedoeling om naar de supporters van Anderlecht te gaan."

Ondanks het gelijkspel staan jullie nu nog steeds aan de leiding.

"Ja, dat is mooi. We zullen op deze manier verder blijven werken en proberen om die leidersplaats vast te houden."

Ben je tevreden over je seizoen tot dusver?

"Ik ben niet echt tevreden. Ik moet meer kunnen brengen dan wat ik tot nu toe heb gebracht. Het seizoen is nog lang en ik kan nog veel progressie maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties