Anderlecht houdt het vooral bij spelletjes tijdens open training

Anderlecht houdt het vooral bij spelletjes tijdens open training
Foto: © SC

Eén dag voor de wedstrijd tegen KV Oostende zette Anderlecht nog eens zijn deuren open voor het publiek. Door de herfstvakantie kwam er daar nogal wat volk op af en die konden zien dat de sfeer in de groep nog steeds goed zat.

Een dag voor de match een open training houden is niet de gewoonte van Anderlecht. "Ik ben sowieso van mening dat je twee dagen na een match niet mag trainen omdat dan de vermoeidheid het hardst toeslaat", aldus Van den Brom. "We hebben het daarom ontspannen gehouden. Met de herfstvakantie en veel mensen thuis wisten we dat het nu het moment was om het publiek nog eens binnen te laten. We krijgen veel het verwijt dat we niet genoeg open trainingen geven. En dat is waar, ik ben me daarvan bewust."

Op training ook Mohamed Sissoko, de ex-speler van Juventus en PSG is een vrije speler en komt voorlopig bij Anderlecht meetrainen. "We zullen zien of beide partijen er beter van kunnen worden. Je kan hem enkel goed beoordelen als hij meetraint", zei Van den Brom daarover.

Dinsdag was het alvast geen doorgedreven training: tikkertje spelen, handbal en op het einde wat afwerken op doel. En zoals u in de video hieronder kan zien, zat de sfeer er goed in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties