Leekens niet bezig met Waasland-Beveren: "Mijn naam wordt overal genoemd"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Leekens niet bezig met Waasland-Beveren: "Mijn naam wordt overal genoemd"
Foto: © SC

Waasland-Beveren zette Glen De Boeck dinsdagmorgen op de keien. De fusieclub wil zo snel mogelijk een nieuwe coach aanstellen en een voor de hand liggende naam is dan altijd die van Georges Leekens. "Maar mijn naam wordt overal genoemd", aldus Mac The Knife aan Voetbalkrant.com.

Door Timothy Collard

Leekens, sinds zijn ontslag bij Club Brugge zonder club, had de laatste tijd al wat verkennende gesprekken in het buitenland. “Die zijn positief verlopen, maar dat wil niet zeggen dat dat meteen heel concreet is. Je moet je in alle details kunnen terugvinden, vind ik persoonlijk.”

"Trainersontslagen vallen als bladeren van de bomen"

De voormalige bondscoach gaf ook aan dat hij niet zit te wachten op ontslagen in de Belgische competitie. “Neen, zeker niet. Het is altijd sneu als een collega-trainer moet opstappen. De trainersontslagen vallen dezer dagen zoals de bladeren van de bomen vallen.”

Ziet Leekens zichzelf aan de slag gaan op de Freethiel? "Ik naar Waasland-Beveren? Mijn naam wordt overal genoemd als er iemand op de keien gezet wordt. Dat was bij Bergen het geval en ook bij KV Oostende, waar men op zoek was naar een technisch directeur.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties