The Great Old gaat iconen vereeuwigen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
The Great Old gaat iconen vereeuwigen
Foto: © SC

The Great Old wil haar helden eren. Momenteel wordt er een graffitimuur aangelegd rond de Bosuil. De fans konden dan ook hun stem uitbrengen op hun favoriete Antwerp-speler aller tijden. En de laureaten zijn ondertussen bekend.

Het District Deurne bouwt momenteel een heuse ‘Wall of Fame’ rond de Bosuil. Op die graffitimuur komt onder meer de beeltenis van enkele clubiconen. De fans konden de voorbije dagen hun stem uitbrengen. Wie wordt door de rood-witte aanhang gezien als een echte Antwerp-speler?

De vier laureaten vergaarden samen meer dan de helft van de stemmen. Vooral Ratko Svilar – de legendarische doelman van het stamnummer één – blijkt nog steeds razend populair. Verder kwamen de namen van Alex Czerniatynski, Francis Severeyns en Patrick Goots uit de bus.

Volgende week zullen deze ‘laureaten’ al op de graffitimuur prijken. Maar Antwerp zelf besloot zelf om extra iconen te eren. Ook Vic Mees, Bob Geens, Laszlo Fazekas, Karl Kodat, Hans-Peter Lehnhoff en Rudi Smidt krijgen een plaatsje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties