Hubert en Arzo in de tribune tegen Standard

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Hubert en Arzo in de tribune tegen Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AA Gent zoekt coach Rednic nog steeds naar zijn type-ploeg. Hannes Van Der Bruggen en Brecht Dejaegere maakten al een partij vanuit de tribune mee. Deze week is het de beurt aan David Hubert en César Arzo.

Sander De Graeve in Gent

De verdedigende middenvelder zat al meermaals op de bank bij AA Gent sinds de komst van Mircea Rednic. In de topper tegen Standard krijgt hij zelfs geen plaats op die bank. Hubert moet de match vanuit de tribune volgen.

Ook voor César Arzo is er geen plek in de wedstrijdkern. De verdediger komt terug uit schorsing, maar liet geen goeie indruk na tegen Cercle Brugge.

De blessuregolf bij Gent lijkt overigens achter de rug. "We hebben haast geen blessures meer", aldus een tevreden Rednic deze middag. Enkel Bernd Thijs en Leandro Gonzalez Pirez zijn nog buiten strijd. Diogo is geschorst. Zukanovic maakt zijn langverwachte terugkeer en is erg gretig. "Zuka vroeg me al om hem te laten spelen, maar we beslissen morgen", lacht Rednic.

De Roemeense oefenmeester van Gent gaf de selectie nu al vrij met een reden. "Ik wil morgen enkel trainen met de spelers die in de selectie zitten, om zo volledig te kunnen focussen op die wedstrijd. Morgen analyseren we dan ook de tegenstander."

Selectie Gent: Boeckx, Nahayo, El Ghanassy, Dejaegere, Neto, Kage, Vandeputte, Kola, Van Der Bruggen, Rafinha, Maes, Asare, Zukanovic, Soumahoro, Lepoint, Pedersen, Maréval, Padt en Privat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties