Verrassende nederlaag Leverkusen, Bayern foutloos

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Verrassende nederlaag Leverkusen, Bayern foutloos
Foto: © SC

Vanmiddag stonden vijf wedstrijden op het programma in de Bundesliga. De grootste verrassing viel te noteren in Braunschweig, waar Eintracht de drie punten thuishield tegen Bayer Leverkusen. Bayern München pakte een nipte zege bij Hoffenheim.

Hoffenheim-Bayern 1-2

Hoffenheim kwam tegen Bayern iets na het halfuur op voorsprong via Niklas Süle. De ploeg van Casteels kon de voorsprong echter niet lang vasthouden. Mandzukic bracht met een gelukje Bayern terug op gelijke hoogte. Na de pauze bezorgde Müller zijn ploeg de zege. Dankzij deze overwinning neemt de Beierse ploeg de leidersplaats opnieuw over van Borussia Dortmund.

Eintracht Braunschweig-Bayer Leverkusen 1-0

Eintracht Braunschweig is niet langer de rode lantaarn in Duitsland. De promovendus pakte zijn tweede overwinning van het seizoen tegen Bayer Leverkusen. Dominick Kumbela maakte in het slot van de wedstrijd het enige doelpunt van de match. Door deze zege wipt Braunschweig nu over Nürnberg, dat met 0-3 onderuit ging tegen een andere staartploeg, Freiburg. 

Hamburg-Borussia Mönchengladbach 0-2

Hamburg ging op eigen veld met 0-2 onderuit tegen Borussia Mönchengladbach. Max Kruse nam beide bezoekende doelpunten voor zijn rekening. Gladbach blijft vierde in de stand, Hamburg ziet de staartploegen stilaan gevaarlijk dichtbij komen.

Overige uitslagen:

Hertha BSC-Schalke 04 0-2
Nürnberg-Freiburg 0-3

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties