Reactie Rowell eerlijk: "Team niet goed genoeg om spel te maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Rowell eerlijk: "Team niet goed genoeg om spel te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren leed gisterenavond een dure nederlaag tegen Cercle Brugge. Jonathan Rowell was na afloop dan ook enorm ontgoocheld. "Dit konden we echt niet gebruiken."

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren moest de partij tegen Cercle Brugge in principe winnen. De nederlaag betekent meteen een verlengde POIII-plaats voor De Leeuwen. “Ik voel me verschrikkelijk”, aldus Jonathan Rowell. “Dit konden we echt niet gebruiken. Wat er dit seizoen misloopt? Ik vrees dat er meerdere problemen zijn.”

"Speler ging neer alsof hij been had gebroken"

De brilscore bleef een lange tijd op het bord. Thibaut Van Acker verschalkte pas in de tweede helft zijn boezemvriend Colin Coosemans. “Het was eigenlijk een wedstrijd zonder gevaar”, gaat de 24-jarige Brit verder. “Maar Cercle scoorde wel, hé. Ons dipje duurt nu al enkele weken. Ik vrees dat het team simpelweg niet goed genoeg is om het spel te maken.”

Rowell liep na de pauze tegen een rode kaart aan. Wat was er precies aan de hand? “Het veld lag drassig door de aanhoudende regen. De tackle (op Van Acker, nvdr.) was onopzettelijk. In een duel is er toch sowieso contact? En dan gaat de tegenspeler neer alsof hij een been had gebroken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties