Reactie "Winnen tegen Rednic was geen kwestie in onze kleedkamer"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
"Winnen tegen Rednic was geen kwestie in onze kleedkamer"
Foto: © SC

Yoni Buyens mocht tegen AA Gent opnieuw aan de aftrap komen van Guy Luzon. "Ik hoop dat ik nu de komende paar matchen mag blijven staan", klinkt het bij de middenvelder die hoopt dat Standard nu opnieuw een reeks kan neerzetten.

Door Robby Morren

"Oktober was geen topmaand voor ons. Daarom doet deze overwinning des te meer deugd. Hopelijk zijn we nu weer vertrokken om wedstrijden te winnen, zowel in de competitie als in de Europa League."

Makkelijk was het niet en uiteindelijk moest Standard blij zijn met de 0-1. "We hebben goed druk gezet tot aan de goal, wij waren de betere ploeg. We hebben geprobeerd om die tweede goal te scoren op de counter maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Eigenlijk had het voor de pauze al 0-2 voor ons moeten staan."

"Wij willen altijd eerste staan"

Dankzij de driepunter pakt Standard opnieuw de leiding in de vaderlandse competitie. "We willen altijd eerste staan, van het begin tot aan het einde van de competitie. Wij hebben ambitie", zo zet de middenvelder de doelstelling nog eens kracht bij.

Voor de spelers van Standard was het een overwinning tegen hun ex-coach Rednic, maar daar maakte Buyens geen punt van. "Dat was helemaal geen kwestie in onze kleedkamer."

Standard heeft met Salzburg en Club Brugge twee flinke tegenstanders op het menu. "Het worden twee belangrijke wedstrijden voor ons. Onze opdracht is duidelijk: we moeten tegen Salzburg winnen om nog een kans te maken om Europees te overwinteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties