Reactie Mandanda: "Had toch niet zoveel werk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Mandanda: "Had toch niet zoveel werk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi verloor gisteravond, ondanks enkele knappe reddingen van doelman Mandanda, met het kleinste verschil van AA Gent. De Carolo's vergaten in de eerste helft te scoren.

Sander De Graeve in Charleroi

Mandanda kon zijn team enkele keren behoeden voor een achterstand. "Het klopt dat ik er een paar keer goed tussen zat, ook al had ik niet zoveel werk. We misten wat zakelijkheid vandaag, volgens mij pakken we dat doelpunt richting het eind van de match." (De stadionklok liet het afweten, nvdr.)

De beelden van die goal had Mandanda nog niet gezien. "Was het buitenspel? Dan verliezen we alweer punten op zo'n manier." Charleroi had in de eerste helft overwicht, maar kon daar geen doelpunt uit puren. "Het is jammer dat we niet konden scoren, dat gaf Gent de tijd om rustig naar een goal toe te werken."

Daarbovenop verloor Charleroi François en Houdret met een blessure. "Het is triestig voor ons. Er zijn wat te veel geblesseerden met ook nog N'Ganga en Neeskens Kebano. Het zijn belangrijke spelers die we nu dus zullen moeten missen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties