Reactie "Niks tegen in te brengen"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
"Niks tegen in te brengen"
Foto: © SC

Gert-Jan De Mets was net als iedereen bij Kortrijk zwaar teleurgesteld na het verlies tegen Cercle. Al was de middenvelder ook erkentelijk naar de tegenstander toe.

Tamara Vereecken in Brugge

“Het was veel te weinig, daar zijn we ons van bewust. We waren er gewoon niet bij die eerste helft, zeker als je ’t verschil ziet met de tweede helft. Ze vingen ons op een bepaalde manier op en wij geraakten er moeilijk uit. We probeerden het recht te zetten maar dat lukte simpelweg niet. De voorzet kwam er niet uit, de bal viel niet goed, het was altijd net niet.”

“Tweede goal mag nooit vallen”

KVK kwam zelf moeilijk tot scoren en slikte nog eens drie tegendoelpunten. “We kwamen op achterstand via een penalty, dat kan altijd gebeuren natuurlijk. Die tweede goal daarentegen mag nooit vallen. Als we met 1-0 de rust ingaan, kon het een heel ander verhaal geworden zijn."

Ondanks de ontgoocheling was De Mets groots in de nederlaag. “Zij hebben gewoon gewonnen met de kwaliteiten die ze hebben, we hadden er geen verhaal tegen. We kunnen niks inbrengen tegen de overwinning van Cercle.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties