Reactie Pedersen: "Mijn slechtste match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Pedersen: "Mijn slechtste match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent lukte gisteravond de eerste overwinning in twee maand, maar spits Nicklas Pedersen had een minder gelukkige wedstrijd. Hij werd vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald. De vriendelijke Deen gaf achteraf zijn mindere prestatie ootmoedig toe.

Sander De Graeve in Charleroi

"Ik had echt een complete off-day vandaag", aldus Pedersen. "Ik voelde me de hele tijd niet goed en ook mijn timing trok werkelijk op niks. Het was mijn slechtste match sinds ik in België speel. Ik ben dus niet teleurgesteld dat ik vervangen werd, het was gewoon één van die dagen. Het is goed dat we dan iemand op de bank hebben die kan invallen."

De spits miste wat ritme. "Ik voelde me wat traag, ik praatte na de wedstrijd met de medische staf en ze zeide me dat dat normaal was na een afwezigheid. Nu heb ik twee weken om er conditioneel opnieuw volledig te staan."

Gent won de partij uiteindelijk wel. "In die periode rond mijn vervanging liep het wat beter, er kwamen meer voorzetten aan en we konden druk ontwikkelen. We speelden niet goed maar wonnen wel, dat is het allerbelangrijkste."

Vooral mentaal was de zege erg welkom. "Wanneer je twee maanden lang niet kan winnen is dat heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties