Reactie Tchité: "Eindelijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Tchité: "Eindelijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na maanden van kommer en kwel in de B-kern onder Juan Carlos Garrido zorgde de komst van Preud'Homme voor de verrijzenis van Mohamed 'Mémé' Tchité. De spits was na de match op Standard.

Sander De Graeve in Luik

“Ik vind het gelijkspel een terechte uitslag voor beide ploegen. Het is een goed punt voor Standard en een goed punt voor ons”, aldus de aanvaller die eindelijk terug voetballer is na maanden in de B-kern.

Over zijn terugkeer in Luik wou hij niet zoveel kwijt, hij werd opnieuw uitgefloten bij elke baltoets. “Dat ben ik al gewoon. Ik heb hier nog gespeeld.” Club kon alweer niet winnen, maar Tchité springt in de bres voor Michel Preud'Homme.

“Trainer levert goed werk”

“De trainer levert goed werk. Het Club Brugge van vandaag en het Club van vroeger, dat zijn twee verschillende teams. Er zit verbetering in, dus ik maak me helemaal geen zorgen.”

Even was er hilariteit wanneer Igor De Camargo de typische Tchité-muts over het hoofd van de aanvaller trok. “Straks maak ik nog kinderen bang”, lachte de duidelijk goed gezinde Tchité. “Het doet deugd om eindelijk nog eens te kunnen spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties