Reactie Vainqueur: "We verdienden volle buit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Vainqueur: "We verdienden volle buit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kon opnieuw niet winnen. De Rouches bleven vanmiddag steken op een scoreloos gelijkspel tegen Club Brugge. "We kregen nochtans de mogelijkheden om vroeg te scoren", aldus William Vainqueur.

Cédric De Volder in Luik

Standard en Club Brugge hielden vanmiddag de nul op het bord. Na afloop was William Vainqueur dan ook ontgoocheld. "Het is jammer dat we de overwinning niet op zak konden steken. In mijn ogen was Standard de enige ploeg die drie punten verdiende. We kregen enkele mogelijkheden om vroeg te scoren, maar het lukte niet."

"Tempo lag iets te laag"

De Rouches haspelden al een derde wedstrijd af in een weekje tijd. "Je bedoelt of zo'n tempo niet te vermoeiend is? Nee, de recuperatie is geen probleem. (lacht) Ik geef toe dat het einde van de partij slopend was, maar dat lag vooral aan het zware veld."

"Uiteindelijk is het belangrijk dat we vandaag een puntje hebben gehaald", besluit de Fransman. "Dat is beter dan niets, hé. Club Brugge beschikt bovendien over enkele goede voetballers. Al denk ik dat ons tempo iets te laag lag. Als we het leer sneller lieten rondgaan, was er meer mogelijk geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties